ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείστε ραντεβού με το χειρουργό οφθαλμίατρο Μιχαήλ Ι. Σχοινά και αντιμετωπίστε οποιοδήποτε οφθαλμολογικό πρόβλημα, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΧΟΙΝΑΣ, 
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Γεωργίου Σταύρου 10, 
Τ.Κ. 546 23, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 242668
Κιν.: 6944386105
e-mail: schoinasmichail@gmail.com 

Ωράριο Λειτουργίας:
​09:00-13:00 & 17:00-21:00

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Αυτή η ιστοσελίδα προστατεύεται από reCAPTCHA και Google Πολιτική Απορρήτου και Terms of Service ισχύουν.

Πρόσβαση με λεωφορείο

Η πρόσβαση με λεωφορείο είναι εύκολη, καθώς το ιατρείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και γύρω μας υπάρχουν πολλές διαφορετικές στάσεις λεωφορείων του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται άνετα όλες οι περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Για τους ασθενείς που έρχονται μέσω Εγνατίας οδού, η στάση του λεωφορείου που εξυπηρετεί είναι η Αριστοτέλους, ενώ για αυτούς από Τσιμισκή, η στάση «Αγιας σοφιας».

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη καλύτερη δυνατή διαδρομή που προτείνει ο ΟΑΣΘ, με τα δρομολόγια των λεωφορείων που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για να έρθετε στο ιατρείο. Παρακαλώ επιλέξτε στη θέση αφετηρίας την επιλογή «Διεύθυνση: Οδός και αριθμός» και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση σας. Στη θέση προορισμού πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 10, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μετά κάντε κλικ στο κουμπί «Προβολή διαδρομής».
Πρόσβαση με αυτοκίνητο / Στάθμευση

Το ιατρείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Γεωργίου Σταύρου 10 που είναι κάθετη στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Η στάθμευση του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει σε ελεύθερο δημόσιο χώρο ή σε κάποιον από τους πολυάριθμους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης της περιοχής του κέντρου. Οι πιο κοντινοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης είναι:
• Στην οδό Βασ. Ηρακλείου 47 στο OTO PARKING (για τους ασθενείς μας ειδικές τιμές 3 ευρώ/ώρα και 5ευρώ/2 ώρες
• Το odeon parking
• Parking Ερμού